ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς ανταπόκριση το τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου - "Δεν έγινε" λέει η άλλη πλευρά

 

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου βρίσκεται σε κατάσταση διάσπασης, ενώ έντονες «ζυμώσεις» εκτυλίχθηκαν στο παρασκήνιο, πριν τη χθεσινή, θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, οι οποίες αφορούν τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χθες, Σάββατο (11.11.23) πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε στην Έφη Αχτσιόγλου, ως μία πρώτη κίνηση για να ηρεμήσει τα ιδιαίτερα τεταμένα πνεύματα, καθώς είχε πληροφορηθεί τι επρόκειτο να ακολουθήσει, εντούτοις η ίδια δεν ανταποκρίθηκε. Πάντως, η πλευρά Αχτσιόγλου διαψεύδει το τηλεφώνημα. 

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου μία ώρα προτού ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, κατέθεσε κείμενο – φωτιά με σφοδρά πυρά κατά του κ. Κασσελάκη, ζητώντας τη διεξαγωγή ψηφοφορίας – πριν τη συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή – για το δημοψήφισμα που εισηγήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος για τις τέσσερις διαγραφές. «Να μπει τέλος στον κατήφορο», ήταν το μήνυμα που διαμήνυσε. 

Με την πλευρά Αχτσιόγλου τάχθηκε τόσο η «Ομπρέλα» με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο όσο και ο Διονύσης Τεμπονέρας. Ωστόσο, η πρόταση απορρίφθηκε με 4-3 από το προεδρείο και έτσι και οι τρεις αποχώρησαν από την Κεντρική Επιτροπή. Σήμερα, η πλευρά Αχτσιόγλου συσκέπτεται για το αν θα επιστρέψει στη συνεδρίαση, ενώ η «Ομπρέλα» που αποφάσισε χθες το βράδυ να απέχει από τη σημερινή διαδικασία, αναμένεται και να αποχωρήσει από το κόμμα. 

Η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου

Αναφορικά με δημοσίευμα  διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης