Office Style: 5 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν ντυνόμαστε για το γραφείο


 

Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να ντυθούμε στο γραφείο αποτελεί την καθημερινή μας δήλωση μόδας. Το office style, δανείζεται πλέον διάφορα στοιχεία από τις τάσεις του street style, αναδεικνύοντας μια πιο τολμηρή εκδοχή του. Παρ’ όλα αυτά, η πραγματική κομψότητα στον επαγγελματικό χώρο εξασφαλίζεται αν αποφύγουμε μερικά πράγματα, όπως τα παρακάτω….

Φοράμε καμπαρντίνες με έντονα χρώματα

Η προσθήκη ζωντανών χρωμάτων σε καμπαρντίνες ενδέχεται να δημιουργήσει μια πιο casual ατμόσφαιρα, που ενδεχομένως να μην ταιριάζει πάντα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αφήστε τις τολμηρές αποχρώσεις για τις εξορμήσεις σας το σαββατοκύριακο και στο γραφείο επιλέξτε πιο κλασικές αποχρώσεις που αποπνέουν σοφιστικέ στιλ.

Κάνουμε έντονο colorblocking

Ενώ το colorblocking είναι μια διασκεδαστική τάση, στο γραφείο προτιμήστε τις γήινες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα πιο κομψό και επαγγελματικό look. Η διακριτική χρήση χρωμάτων μπορεί να προσθέσει μια διακριτική πινελιά στην εμφάνισή σας, έτσι ώστε το focus να γίνεται στην επαγγελματία και όχι στο look της.

Συνδυάζουμε άστοχα τις υφές

Αν και το να δοκιμάζουμε τις τελευταίες τάσεις είναι απαραίτητο, στο γραφείο φροντίστε να τις συνδυάσετε με πιο βασικά κομμάτια για να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη εμφάνιση χωρίς υπερβολές.

Συνοδεύουμε τα φορέματα με sneakers

Παρόλο που η τάση των φορεμάτων με sneakers έχει γίνει συνήθεια, στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι προτιμότερο να επιλέξετε πιο επίσημα υποδήματα. Συμβουλευτείτε το dress code στο γραφείο για να διατηρήσετε την επαγγελματική σας εικόνα.

Ακολουθούμε τολμηρές τάσεις

Παρόλο που η τάση του να αφήνουμε το εσώρουχο να φαίνεται μπορεί να είναι διασκεδαστική, στο γραφείο απαιτείται μια πιο διακριτική προσέγγιση. Επιλέξτε κομψά κομμάτια που προσφέρουν κάλυψη και αφήστε το τολμηρό trend για το street style.

https://www.instyle.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ