Αναστάτωση στην Ηλεία: Όλοι έψαχναν την Αντζελίνα Τζολί!

 

 

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε χθες, μετά από πληροφορία πως η Αντζελίνα Τζολί, αφίχθη στην Ηλεία, νωρίτερα από ότι αναμενόταν, για την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας «Maria», στην οποία πρωταγωνιστεί, ενσαρκώνοντας την σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της εφ. «Πατρίς», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αναμένεται να φτάσει στο νομό, την Κυριακή, και είναι ελάχιστοι εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες, τόσο για την ακριβή ώρα της άφιξής της, όσο και για το που θα διαμείνει.

Αν και η αρχική ενημέρωση ανέφερε πως έχει πραγματοποιηθεί κράτηση για εκείνη σε πολυτελές ξενοδοχείο, στην περιοχή του Πύργου, όπως έχει γίνει για τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να φιλοξενηθεί στην θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O’, στο Κατάκολο, όπου θα λάβουν χώρα τα περισσότερα γυρίσματα της μεγαλεπήβολης παραγωγής, στην Ηλεία.

Παράλληλα, από νωρίς χθες το μεσημέρι, το κινηματογραφικό συνεργείο έστησε τον εξοπλισμό καθώς και τα σκηνικά αντικείμενα που απαιτούνται για τα γυρίσματα, τόσο στο Θέατρο «Απόλλων», όσο και στο Christina O.

Το θρυλικό πλοίο μάλιστα, εξοπλίστηκε χθες το πρωί με βενζίνη, γεγονός που καταδεικνύει πως για την αρμονική εξέλιξη των γυρισμάτων θα μετακινηθεί σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ ήδη από την Τετάρτη τόσο στο κατάστρωμα όσο και στο εσωτερικό του, πραγματοποιούνται εργασίες.

https://www.patrisnews.com/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ