Έντονος παλμός και πίστη για νίκη την Κυριακή, στη συγκέντρωση του Κώστα Σβόλη - "Το κόμμα μας είναι η Πάτρα, καλή απελευθέρωση από Δευτέρα" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Στην Αγίου Νικολάου

Δυναμικό "παρών" και έντονος παλμός από τους υποστηρικτές του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων Κώστα Σβόλη, απόψε, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας, με φόντο τις κάλπες της δεύτερης Κυριακής.

Στην πολυπληθή συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι και στελέχη της παράταξης, καθώς και άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, δείχνοντας να αποδέχονται το κάλεσμα του Κώστα Σβόλη, για μια "Πάτρα Ενωμένη" χωρίς κομματικούς αποκλεισμούς.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σβόλης "ξετύλιξε" το όραμά του για την Πάτρα, αναφερόμενος εκτενώς στον τουρισμό, την έρευνα και καινοτομία καθώς και στο τρένο που "πρέπει να έρθει σήμερα" όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε για δημιουργία χώρου πολιτισμού και αθλητισμού στο Ριγανόκαμπο.

Την ίδια στιγμή άσκησε δριμεία κριτική στη Δημοτική Αρχή Πελετίδη, τονίζοντας ότι "9 χρόνια δεν έχει παραδώσει ενα έργο. Παραλιακό μέτωπο με παραχώρηση από το 2018 και τίποτε άλλο. Της πήρε 6 χρόνια για να ανακαίινίσει το Αρσακείο".

Στο μεταξύ υποστήριξε ότι η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, ασκεί προπαγάνδα λέγοντας στους συμβασιούχους οτι "ο Σβόλης θα τους απολύσει. Ο Σβόλης εχει αποδείξει πως είναι δίπλα στους εργαζόμενους. Δεν έχουν να φοβούνατι τίποτα.  Ακόμη μία προπαγάνδα είναι οτι ο Σβόλης θα αυξήσει τα δημοτικά τελη. Θα μειώσουμε τα τέλη και σε περιοχές της Πάτρας και στις επιχειρησεις".

Ο επικεφαλής της παράταξης "ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ" δεν παρέλειψε να καταγγείλει την εκτεταμένη αφισορύπανση των τελευταίων ωρών στην Πάτρα, από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" καθώς και στο μπαράζ απευθείας αναθέσεων από το Δήμο.

"Το κόμμα μας είναι η Πάτρα. Όλοι στις κάλπες την Κυριακή. Καλή απελευθέρωση από Δευτέρα" ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του ο Κώστας Σβόλης.

 

 

Διαβάστε επίσης