Πέτρος Γανός: Να ξανακάνουμε την Πάτρα σπουδαία και πάλι ΦΩΤΟ

 

Παρουσία δεκάδων φίλων του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Αϊβαλή,Πέτρος Γανός πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής συγκέντρωση σε κεντρικό κατάστημα του κέντρου της Πάτρας.

Στην ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ο Δρ. Πέτρος Γανός μίλησε για την ανάγκη να αλλάξει γραμμή πλεύσης η πόλη. "Η εικόνα που εμφανίζει η πόλη στους περισσότερους τομείς μας θλίβει όλους. Εργα που έπρεπε να έχουν κατασκευαστεί, ή να έχουν προωθηθεί παραμένουν στα συρτάρια των γραφείων της δημοτικής αρχής.

Η Πάτρα δεν είναι μια καθαρή, φιλική πόλη για τον πολίτη. Εμείς έχοντας σχέδιο και θέληση, θα σηκώσουμε μανίκια , για να ξαναμπούμε σε αναπτυξιακή τροχιά", σημείωσε.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Αϊβαλής στάθηκε στο διακύδευμα της Κυριακής, "Πρέπει όλοι να δώσουμε την μάχη για να αφήσουμε στο παρελθόν αυτά τα 9 χρόνια στασιμότητας. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Για εμάς, για τα παιδιά μας, για την Πάτρα που θέλουμε να ξαναδούμε σπουδαία και πάλι. Ολοι μαζί την Κυριακή με την ψήφο μας να στείλουμε το μήνυμα πως δεν πάει άλλο", υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης