Χειροπέδες σε 29χρονο για τρίτη φορά σε τέσσερις ημέρες για κλοπές δικύκλων

 

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. νωρίς το πρωί της Τετάρτης (20/9) σε οικισμό στο Μενίδι δύο άτομα, ένας 49χρονος και ένας 29χρονος που επέβαιναν σε δύο δίκυκλα, τα οποία είχαν κλαπεί νωρίτερα από τις περιοχές Λυκόβρυση και Νέο Ηράκλειο.

Κατά τη σωματική έρευνα που τους έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σακίδια που έφεραν, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων που προσφέρονται για παραβιάσεις χώρων και οχημάτων.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πεύκης-Λυκόβρυσης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των διαδοχικών κλοπών των δικύκλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, ο 29χρονος συλλαμβάνεται για τρίτη φορά σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερών για επανειλημμένες κλοπές που είχε τελέσει σε Μαρούσι και Μεταμόρφωση.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν για ομοειδή αδικήματα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ