Γιορτή με τα ΚΑΠΗ στην Πλαζ - ΦΩΤΟ

ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Με γέλιο, τραγούδι, και πολύ χορό έγινε σήμερα, Δευτέρα 28 Αυγούστου, λίγο πριν το μεσημέρι, στο χώρο του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων, στην πλαζ της Αγυιάς, η γιορτή λήξης της φετινής οργανωμένης κολυμβητικής περιόδου των ΚΑΠΗ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού, Θόδωρος Τουλγαρίδης, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Νάνσυ Αγγελακοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη του Γραφείου ΑμεΑ του ΚΟΔΗΠ, Ιουλία Συροκώστα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Βοηθός Δημάρχου για το συντονισμό του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων, Γιώργος Μαγιάκης, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, Βικτωρία Αξιώτη, τα μέλη των τριών ΚΑΠΗ του Δήμου, εργαζόμενοι κι εθελοντές.

1693213980693.jpg

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, μεταξύ άλλων, είπε: «Ήταν μεγάλη χαρά για όλους μας που επαναλήφθηκαν φέτος, μετά από την πανδημία, οργανωμένα από την 1η Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου, με δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία, τα μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ.  Είμαστε βέβαιοι πως όλοι όσοι συμμετείχατε τα απολαύσατε.  Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους, τους εθελοντές, τον Ερυθρό Σταυρό και όσους στήριξαν τη δράση αυτή. Περισσότερες δράσεις που θα προσφέρουν ψυχαγωγία στα μέλη των ΚΑΠΗ με μουσική, τραγούδι, θέατρο κλπ, θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε όλο το χρόνο. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε χρηματοδότηση και προσλήψεις προσωπικού, για να δημιουργήσουμε κι άλλα ΚΑΠΗ σε περιοχές του Δήμου και να δώσουμε ευχάριστες διεξόδους στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας». 

1693214380668.jpg

1693214125242.jpg

1693213980739.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ