Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είχαν γραφτεί ανοησίες ότι πάσχω από κάτι ασθένειες»

 

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το κομμάτι του life coaching και του well-being, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ανυπόστατες φήμες που έχουν γραφτεί για την ίδια κατά καιρούς, ενώ απάντησε και για το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη βλακεία να στήνει κανείς την καριέρα του, δίνοντας κομμάτια από την προσωπική του ζωή. Εγώ πάντα πίστευα ότι μπορώ να χτίσω την καριέρα μου πατώντας στα δικά μου πόδια», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω την οικογένειά μου για να προβληθώ. Μια φορά μόνο μ’ έχουν τσακώσει με τα παιδιά μου σε ένα εμπορικό κέντρο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έστησα ποτέ κανένα θέμα και γενικά δεν είχα την ανάγκη να στήσω την καριέρα μου πάνω σε παπαρατσικές φωτογραφίες με την οικογένειά μου», επισημαίνει.

«Ξέρεις πολύ καλά ότι οι περισσότερες παρουσιάστριες γνωρίζουν ότι θα φωτογραφηθούν ακόμη και στον δρόμο ή σε μια κοσμική έξοδο. Θέλω να πω ότι εκείνες προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μπορείς εύκολα να την προστατέψεις», τονίζει αμέσως μετά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής σας καριέρας, υπήρξε κάποιο δημοσίευμα που σας ενόχλησε;

«Ναι, είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από κάτι ασθένειες και κάτι τέτοια. Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί που ήταν στο εξωτερικό και με ρωτούσαν τότε: μαμά, μας κρύβεις κάτι; Μια φυλλάδα που έγραφε ό,τι να ‘ναι. Δεν είχε νόημα να ασχοληθώ παραπάνω. Κατά τ’ άλλα, ο Τύπος με έχει σεβαστεί απόλυτα», απαντά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ