Συνεχίζεται το θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά

Ήταν περίπου 10 ημέρες νεκρός

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον τεμαχισμένο άνδρα που βρέθηκε στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ (Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) στα Χανιά. Μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων μελών του σώματος του τεμαχισμένου άνδρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο έφτασε στα Χανιά από το Ρέθυμνο. Σε σοκ βρίσκονται ακόμα οι εργαζόμενοι που βρήκαν τη σακούλα με το ανθρώπινο κρανίο.

Το βράδυ της Τρίτης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα πόδια του Ασιάτη. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα συμβάν για το οποίο έχει υπάρξει τεράστια κινητοποίηση.

Ήταν περίπου 10 ημέρες νεκρός

Στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Το κρανίο, σύμφωνα με την εκτίμηση, φέρεται να ανήκει σε άνδρα ασιατικής καταγωγής, ο οποίος ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στη γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι βρήκαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…). Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ, Κώστας Πατεράκης.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ