Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τo φλερτ με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

 

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής 23/6, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε έπειτα από ψηφοφορία την Πέμπτη, μόλις λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό. Αν και θεωρούταν φαβορί για να φτάσει στον τελικό, ο παίκτης τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στους άλλους δύο υποψηφίους, τη Σταυρούλα Χρυσαείδη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τον περίμενε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον ίδιο να απαντά σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπόρεσε να πει πολλά εξαιτίας του συμβολαίου που έχει με την παραγωγή του Survivor, όμως δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι επικοινώνησε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ απάντησε και για το φημολογούμενο ειδύλλιο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Καλώς σας βρήκα παιδιά. Καλά τι υποδοχή είναι αυτή ούτε ροκ σταρ να ήμουν για τον Θεό δηλαδή. Τα παιδιά δεν με αφήνουν να μιλήσω η αλήθεια είναι προηγείται το ΣΚΑΙ οπότε με συγχωρείται πάρα πολύ δεν μπορώ να μιλήσω, αυτή είναι η οδηγία μου. Αχ Θεέ μου τι θα τραβήξω πάλι σε κάθε παιχνίδι που πηγαίνω. Με την Ευρυδίκη εννοείται μιλήσαμε. Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου τώρα βγήκα από το αεροπλάνο. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν η μάνα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ