Σταματίνα Τσιμτσιλή για φοροδιαφυγή influencer: «Είναι πολύ γνωστή»

 

Η ομάδα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής σχολίασε το θέμα με την πασίγνωστη influencer και το σκάνδαλο φοροδιαφυγής.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Super Κική αναφέροντας πως δεν πρόκειται για «πασίγνωστη» influencer, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανέφερε το θέμα τονίζοντας πως πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο.

«Επειδή ακούγονται ονόματα, θέλω να σας πω ότι και να ξέρουμε ένα όνομα, δεν μπορούμε να το πούμε ξεκάθαρα, δεν επιτρέπεται από τον νόμο. Αυτήν που ξέρουμε και έχει δοθεί και από επίσημες πηγές, παρόλο που ο ΑΑΔΕ δεν επιβεβαιώνει στους δημοσιογράφους ως οφείλει», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και ξεκαθάρισε: «Είναι πολύ γνωστή και μπορεί να είναι και από τα ονόματα που κατά καιρούς γράφονται και σε σχόλια. Αλλά ό,τι έγινε, έγινε πριν καιρό. Ακούω ότι αποκλείεται να είναι η τάδε γιατί χθες ανέβασε ένα story που διασκέδαζε στα μπουζούκια., Ό,τι έγινε, η υποβολή του προστίμου και αυτή στην οποία επιβλήθηκε το πρόστιμο μπορεί να έχει κάνει ήδη διακανονισμό και να πληρώνει και τη μηνιαία δόση».

«Μην προσπαθείτε να δείτε ποια δεν ανέβασε story γιατί ήταν στεναχωρημένη και έκλαιγε», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την influencer που της επιβλήθηκε πρόστιμο για φοροδιαφυγή.

Να θυμίσουμε η Super Κική μιλώντας για το θέμα αυτό στην Super Κατερίνα είχε πει:

«Πασίγνωστη influencer δεν υπάρχει θα το ξέραμε. Είμαστε τρεις influencer όλοι κι όλοι στην Ελλάδα, θα το ήξερα πρώτη. Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ, τότε δεν είναι γνωστό πρόσωπο».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ