Βασίλης Καρράς: Σπάνια εμφάνιση στα μπουζούκια μετά την περιπέτεια με την υγεία του

 

Ο Βασίλης Καρράς, τον Μάρτιο του 2022, μετά από έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική, όπου και ξεκίνησε μια κρίσιμη περίοδος για την υγεία του.

Τον Νοέμβριο του 2022, ο γνωστός τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη λόγω σοβαρού προβλήματος, ενώ έκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι ελάχιστες.

Το τελευταίο διάστημα, όπως όλα δείχουν, ο Βασίλης Καρράς δείχνει καλύτερα, ενώ έχει αδυνατίσει αρκετά. Ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr εντόπισε τον γνωστό τραγουδιστή στα μπουζούκια σε μια βραδινή εμφάνιση μετά από καιρό, στην πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη.

Μόλις ο τραγουδιστής είδε τον συνάδελφό του κατέβηκε από την πίστα και οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν με θέρμη. Ο Βασίλης Καρράς με νέο στιλ, έχοντας ένα κοτσιδάκι στα μαλλιά του ήταν ευδιάθετος, χαμογελαστός και ανανεωμένος μετά την απώλεια των 40 κιλών, ενώ φωτογραφήθηκε και με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, φαίνεται ότι είναι ανανεωμένος, καθώς επέστρεψε στο στούντιο και ηχογράφησε νέα κομμάτια, τα οποία θα ερμηνεύει το καλοκαίρι στην επερχόμενη περιοδεία του. Το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Ιουνίου μάλιστα, κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του λαϊκού τραγουδιστή για το τραγούδι «Για πάρτη της».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης