Δανάη Μπάρκα: «Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Ομπάμα»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για όλα.

Η Δανάη Μπάρκα ρωτήθηκε για το εάν η ομάδα του «Πάμε Δανάη» θα συνεχίζει την επόμενη σεζόν και απάντησε πως το κανάλι είναι αυτό που θα δώσει τις απαντήσεις.

«Από τη φετινή σεζόν έχω αποκομίσει χαρά και ευλογία που ανήκω σε αυτό το κανάλι και σε αυτήν την ομάδα. Έχω αγωνία για τα επόμενα που έρχονται. Η ομάδα του ‘’Πάμε Δανάη’’ συνεχίζει σίγουρα αλλά τις απαντήσεις θα τις δώσει το κανάλι. Είμαστε στο MEGA και ανυπομονούμε να μπαίνουμε και από τη νέα σεζόν στα σπίτια των ανθρώπων».

«Δεν είμαι δημοσιογράφος αλλά ηθοποιός που έγινα παρουσιάστρια»

Η παρουσιάστρια είπε πως οι πιο δύσκολες συνεντεύξεις που έχει πάρει είναι αυτές με τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Οι συνεντεύξεις με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν αγχωτικές. Δεν είμαι δημοσιογράφος αλλά ηθοποιός που έγινα παρουσιάστρια. Στον Αλέξη Τσίπρα αγχώθηκα περισσότερο γιατί ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν δημόσια σε επαφή με πολιτικό. Στην αρχή, σκεφτόμασταν μήπως το κάνουμε μαγνητοσκοπημένο για να είμαστε πιο safe αλλά δεν το κάναμε. Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Ομπάμα αλλά νομίζω είναι λίγο δύσκολο».

«Στη συνέντευξη της μητέρας μου άκουσα πράγματα που δεν τα ήξερα»

Η Δανάη Μπάρκα είπε πως θα φιλοξενήσει αυτήν την εβδομάδα την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, σε μία συνέντευξη του Άκη Καβατζίκη ενώ έδειξε έκπληκτη όταν άκουσε πως το όνομα της μητέρας της ακούγεται για το «Shopping Star».

«Στη συνέντευξη της μητέρας μου άκουσα πράγματα που δεν τα ήξερα ούτε εγώ για τη ζωή της. Ήδη από την εκπομπή μας έχουμε διαψεύσει ότι η μητέρα μου θα κάνει το ‘’Μεγάλο Παζάρι’’. Για το εάν η μητέρα μου θα είναι στο ‘’Shopping Star’’ δεν την έχω ρωτήσει, μου φαίνεται απίθανο. Όλο και κάπου θα είναι τηλεοπτικά. Αρέσει και σε εμάς που την βλέπουμε αλλά και στην ίδια αρέσει η επαφή με τον κόσμο».

megatv.com

Διαβάστε επίσης