Για το «sweep» με ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

 

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League και απόψε (28/5, 19:05) έχει την ευκαιρία να κάνει το 3-0 και να προκριθεί στους τελικούς.

Ησειρά επιστρέφει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δηλαδή στην έδρα του πρώτου στην κανονική διάρκεια Ολυμπιακού. Στον πρώτο ημιτελικό, η ομάδα του Πειραιά είχε επικρατήσει με 83-65 στο Φάληρο, ενώ την περασμένη Πέμπτη (25/5) οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με επιβλητική νίκη με +20 πόντους από την Πυλαία (77-97).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που την περασμένη Κυριακή (21/5) απώλεσε το τρόπαιο της Euroleague για δύο πόντους στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας, μετά το απίστευτο σουτ του Σέρχιο Γιουλ στα 3,2΄΄ και το άστοχο του Κώστα Σλούκα, θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση στους τελικούς και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, απέναντι στον νικητή του άλλου ζευγαριού των ημιτελικών Παναθηναϊκός-Περιστέρι.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ μειώσει σε 2-1, ο 4ος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (31/5) στις 19:15, στην Πυλαία.

https://www.real.gr/

Διαβάστε επίσης