Πάτρα: Περιοδείες Πέτρου Ψωμά και αντιπροσωπειών του σπιράλ - ΦΩΤΟ

Το Σάββατο σε Δάφνες και Ανθούπολη, την Κυριακή σε Καμίνια και Τσουκαλέικα

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ, αναφέρονται τα εξής:

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς και πολυπληθείς αντιπροσωπείες της δημοτικής παράταξης σπιράλ συνεχίζουν σε καθημερινή βάση τις περιοδείες σε ολόκληρη την πόλη και την επικοινωνία με το λαό της Πάτρας. Μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο το σπιράλ βρέθηκε σε Δάφνες, Ανθούπολη, Καμίνια και Τσουκαλέικα, καταγράφοντας ζητήματα που απασχολούν τους δημότες και ενημερώνοντας για τις θέσεις και προτάσεις της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης που θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.
Στις Δάφνες, στην περιοχή δίπλα από το Πλατανόδασος, κάτοικοι της περιοχής παρουσίασαν στον Πέτρο Ψωμά προβλήματα στην οδοποιία, κατάφυτες δημοτικές εκτάσεις που χρήζουν καθαρισμού και καλλωπισμού, δρόμους που οι διανοίξεις τους καθυστερούν και άλλα τοπικά θέματα που εμποδίζουν την πρόσβαση σε σπίτια και στην παραλία και που δυσκολεύουν τη ζωή και την καθημερινότητα μόνιμων κατοίκων, επισκεπτών και διερχόμενων.

kastelokampos_1.jpg

Ακολούθησαν επισκέψεις σε μαγαζιά και καταστήματα εστίασης στην περιοχή της Ανθούπολης και συζήτηση για την Πάτρα και τις προοπτικές της με καταστηματάρχες, θαμώνες και περαστικούς.
Το πρωί της Κυριακής ο Πέτρος Ψωμάς, συνοδευόμενος από μέλη του σπιράλ, επισκέφτηκε τα Καμίνια και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, καταγράφοντας χρόνια ζητήματα, συσσωρευμένη απογοήτευση από την εγκατάλειψη από την δημοτική αρχή αλλά και ενδιαφέρουσες τοπικές ευκαιρίες και ιδέες - προτάσεις των πολιτών. Κυρίαρχα στην τοπική ατζέντα είναι θέματα αποχέτευσης και διάνοιξης δρόμων καθώς και οι αναξιοποίητες τουριστικές ευκαιρίες. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του σπιράλ επισκέφτηκαν τα γειτονικά Τσουκαλέικα για συναντήσεις και αυτοδιοικητικές συζητήσεις με ντόπιους.
Στις περιοδείες του σπιράλ συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Δούρος, η Γραμματέας Εύα Αθανασοπούλου, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Μαίρη Κάργα και Άκια Σταμάτη και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Μαρία Μπέλμπα και Ανδρέας Κοσμάτος και τα μέλη της παράταξης Γιάννης Κολλαΐτης, Θωμάς Σοφίας, Μαρία Ντζελβέ, Γιώργος Λογαράς και Δημήτρης Κολλαΐτης.
 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ