Γιώργος Λιάγκας για Κωστόπουλο: «Πέρασε περιπέτεια με τη ψυχική του υγεία, πήρε χάπια για να το ξεπεράσει»

 

 

Τη συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου στο The 2Night Show σχολίασε την Τετάρτη στο «Πρωινό»,  ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πρώην εκδότη και αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολα με τη ψυχική του υγεία.

«Εγώ τα ξέρω αυτά τα πράγματα, κάνουμε παρέα και μου τα έχει πει με λεπτομέρειες. Πέρασε σοβαρή περιπέτεια με τη ψυχική του υγεία ο Πέτρος. Κι όπως το είπε, όταν κλονίζονται οι τρεις πυλώνες, που είναι η υγεία, τα λεφτά και η οικογένεια, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Πήρε ο άνθρωπος χάπια κάποια στιγμή για να το ξεπεράσει. Τώρα δουλεύει πολύ, έχει αναλάβει τα περιοδικά ενός ομίλου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν είσαι στη δόξα, είτε αυτή έχει να κάνει με τα πολλά λεφτά και τη δυνατότητα να προσφέρεις δουλειά, έρχονται δίπλα σου πολλοί που δεν το αξίζουν. Εκείνη την ώρα λες ποιον κρατάω και ποιον όχι. Γι’ αυτό εγώ τόσα χρόνια έχω έναν φίλο έχω, τον Λάκη. Έχω πολλούς γνωστούς, αλλά φίλο έχω μόνο έναν».

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίοδο που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, αποκαλύπτοντας τα χρήματα που έπαιρνε τότε.

«Δούλεψα 4 με 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής. Είχα πάρει ένα ντοκτορά στο Παρίσι και έκανα αυτό. Ταυτόχρονα δούλευα και στη σοσιαλιστική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που τότε εκπροσωπούνταν εκεί με κάποιους βουλευτές.

Αυτό που μου έχει μείνει από το Ευρωκοινοβούλιο είναι ότι δεν το εκτιμώ καθόλου. Δεν κάνουν τίποτα, οι αποφάσεις τους είναι συμβολικές. Δηλαδή τα υπόλοιπα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αυτά που αποφασίζουν. Εκεί πέφτουν πάρα πολλά χρήματα. Τότε ήταν πάρα πολλά τα χρήματα. Και τότε γινόταν μια άλλη απάτη που την έκαναν όλοι», σημείωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Θυμάμαι το είχα πει στον Παπανδρέου και είχε γίνει Τούρκος. Δηλαδή έπαιρναν έναν μισθό που ήταν πάρα πολύ μεγάλος. Για να καταλάβεις, εγώ ως επιστημονικός σύμβουλος έπαιρνα μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού και τετραπλάσιο των Ευρωβουλευτών», πρόσθεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης