Σοφία Αλιμπέρτη: Γιατί απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση – «Σιχτίρισα…»

 

 

Στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη.

Στη συζήτησή τους αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε τηλεόραση τα τελευταία 14 χρόνια.

«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου», σημείωσε αρχικά η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι»

«Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και τη διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα», συνέχισε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Στην αρχή δεν προσαρμόστηκα ποτέ στην Αθήνα. Ήθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου.

Πήγα στην Πάρο. Ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα να γαργαλιέμαι κι άρχισα να ασχολούμαι με τα μαγαζιά», σημείωσε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η επιστροφή για Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από μακροχρόνια απουσία με την καθημερινή εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς».

Στο «Ζήσε Αλλιώς» αναζητά, ρωτά και μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας.

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία Αλιμπέρτη επιχειρεί να δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ