Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

 

Κριός
Πρόσεξε για μια στάση αμυντική σήμερα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει άσκοπα σύγκρουση. Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικές με τον Άρη σε σύγκρουση με τον Κρόνο και τη Σελήνη. Ο Άρης αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της καρδιάς σου και αυτό που θα πρέπει να κάνεις με την πρόσθετη δύναμη που έχεις στη διάθεση σου είναι να καθορίσεις, εάν αυτή είναι απλώς μια περίοδος κατά την οποία εργάζεσαι πιο εγκάρδια σε οικιακά έργα και συμμετέχεις πιο ενεργά στην οικογένεια ή εάν υπάρχουν προκλήσεις και προκύπτουν συγκρούσεις. Δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τη μέρα σου. 

Ταύρος
Ο πειρασμός να επιβάλλεις ένα ζήτημα μπορεί να είναι δυνατός σήμερα, αλλά ίσως είναι καλύτερο να προσπαθήσεις συνειδητά να συγκρατήσεις τον εαυτό σου. Ο Άρης στον τομέα των επικοινωνιών σου φέρνει ενθουσιασμό στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Με τον Άρη υπό πίεση σήμερα πρόσεξε για ανυπόμονες κινήσεις και επικοινωνίες. Τα σχέδια μπορεί να μην προχωρήσουν με μεγάλη ταχύτητα αυτήν τη στιγμή, αλλά η προσωπική σου ζωή θα μπορούσε να φέρει ανταμοιβές. Επίσης μπορείς να κάνεις μια ωραία διαμόρφωση ενός χώρου του σπιτιού που μπορεί να είναι εξαντλητική, αλλά αξίζει τον κόπο. 

Δίδυμοι
Πρόσεξε τις υπερβολές σήμερα. Θα μπορούσες να εκνευριστείς για ένα θέμα. Με τον Άρη υπό πίεση,  ακριβώς τη στιγμή που νομίζεις ότι έχεις ξεμπερδέψει με μια εργασία, κάτι γίνεται και συμβαίνει το αντίθετο. Ίσως να είσαι ιδιαιτέρως αμυντική σήμερα και να έχεις μια τάση να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι σε κάποιον. Η επίτευξη συμβιβασμού και ισορροπίας μπορεί να είναι εξαντλητική, αλλά τελικά αξίζει τον κόπο. Η υπερβολική πίεση για απαντήσεις μπορεί να οδηγήσει σε αδικαιολόγητο άγχος.  

Καρκίνος
Ίσως αισθάνεσαι σε αδιέξοδο στη σχέση σου με ένα σημαντικό άτομο. Πιθανόν να φταίει το οικονομικό ή η μεταξύ σας οικειότητα. Μπορεί να συνειδητοποιείς ότι υπάρχει πολλή υπερβολή γύρω σου. Θα κληθείς να αναλάβεις την ευθύνη για μια προηγούμενη ενέργεια ή να ερωτηθείς για τις ενέργειες σου. Η ψυχραιμία μπορεί να είναι ένας αγώνας, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις τρέχουσες διελεύσεις. Ισχυρότερη αποφασιστικότητα και πρωτοβουλία είναι προ των πυλών.

Λέων
Οι στενές σχέσεις ή οι συνεργασίες χρειάζονται περισσότερη προσοχή σήμερα, αλλά η ανασφάλεια κάποιου μπορεί να γεννήσει κάποιες συγκρούσεις αν αφεθεί και αναπτυχθεί. Προσδιόρισε το βασικό πρόβλημα και ξεκίνησε από εκεί, αλλά μην ανέχεσαι να σε πιέζουν. Μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σήμερα και να αξιοποιήσεις τις δικές σου δυνατότητες μέσα από αυτές. Η έντονη περιέργεια σου σε οδηγεί σε ενδιαφέρουσες εμπειρίες, αλλά πιθανότατα θα καταφέρεις περισσότερα αν ρυθμίσεις τον εαυτό σου και επιβραδύνεις λίγο. Είναι σημαντικό να προσέχεις να μην μιλάς πρόωρα για ένα θέμα,  καθώς μπορεί να υπάρχει ανυπομονησία με τις επικοινωνίες και τα μυστικά. 

Παρθένος
Δεν παίζεις με τους κανόνες σήμερα και αυτό μπορεί να προέρθει από την πλήξη με οτιδήποτε αισθάνεσαι υπερβολικά δομημένο ή παραδοσιακό. Ωστόσο χρειάζεται πειθαρχεία για να επιστρέψεις σε καλό δρόμο κι ενώ μπορεί να είσαι σε θέση να κάμψεις κάπως τους κανόνες, ορισμένοι απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή αυτήν τη στιγμή. Ίσως χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη προσωπικά ζητήματα για να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις ότι έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. 

Ζυγός
Μπορεί να χρειάζεσαι λίγο επιπλέον χρόνο για να ανασυνταχθείς σήμερα, οπότε πάρε τον αν είναι δυνατόν. Το να εστιάσεις πρώτα στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στα προβλήματα λίγο αργότερα με ανανεωμένη οπτική. Όσον αφορά στα μακροπρόθεσμα σχέδια και τους στόχους έχεις μια έντονη τάση αυτήν τη στιγμή να υπερβείς τα όρια. Απόφυγε να αναλάβεις πάρα πολλά τώρα. Αυτό μπορεί να ισχύει και για τις φιλίες και για την ερωτική σου ζωή. Θα χρειαστεί χρειαστεί να βάλεις όρια,  εάν οι προσδοκίες σου είναι πολύ υψηλές. 

Σκορπιός
Με τις σημερινές διελεύσεις είναι καλύτερα να παραμείνεις στον ρόλο του παρατηρητή για λίγο. Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τα προβλήματα που σου στέκονταν εμπόδιο, αλλά καλά θα κάνεις να το αφήσεις για λίγο αργότερα. Τα σχέδια σου κινούνται αργά. Πρέπει να έχεις υπομονή και να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο. Οι αλληλεπιδράσεις που έχουν γίνει βαρετές μπορεί να σε ενοχλήσουν σήμερα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς δημιουργικές λύσεις στο πρόβλημα, αντί να ενεργείς και να υποκινείς άσκοπες συγκρούσεις.  

Τοξότης
Η ανησυχία μπορεί να σε κυριεύσει σήμερα, αλλά μπορείς να δουλέψεις μαζί της αντί να της επιτρέψεις να λειτουργήσει εναντίον σου. Αποφάσισε να βελτιώσεις τη ζωή σου στους τομείς που σε απογοητεύουν περισσότερο, αλλά απόφυγε να αναλάβεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Πρόσεξε τις υπερβολές και τις πιο υψηλές προσδοκίες που μπορεί να σε παρασύρουν. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι καιρός να αφήσεις λίγο χώρο στον εαυτό σου και να κάνεις ό,τι μπορείς για να διασκεδάσεις. Οι εντάσεις σήμερα μπορεί κάλλιστα να προέρχονται από την ταυτόχρονη ανάγκη για σταθερότητα και συναισθηματικό ενθουσιασμό. 

Αιγόκερος
Ίσως να υπάρξει μια απογοήτευση, αν πιέσεις πολύ τα πράγματα σήμερα, καθώς είναι πιθανό να συναντήσεις κάποια αντίσταση. Οι πρακτικές υποθέσεις και η πραγματικότητες έχουν τον τρόπο να αναδεικνύονται ακριβώς όταν νομίζεις ότι προχωράς μπροστά και η πρόοδος σου φαίνεται να σταματά.  Τα έντονα συναισθήματα σήμερα πηγάζουν από βαθιά ριζωμένους φόβους αλλαγής που θα μπορούσαν να διαταράξουν το αίσθημα ασφάλειας. Υπάρχει η ανάγκη να υπερβούμε αυτούς τους φόβους για να έρθει η ανάπτυξη. Μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας με έναν σύντροφο ή σε ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά. 

Υδροχόος
Η επιθυμία να προωθήσεις προσωπικά σχέδια μπορεί να είναι έντονη, αλλά είσαι πρόθυμη να το κάνεις αργά. Ο Άρης κινείται μέσω του ηλιακού 6ου οίκου -της εργασίας και της υγείας, φέρνοντας ισχυρή ενέργεια στις υποθέσεις αυτού του οίκου. Παίρνεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά και αφοσιώνεσαι στους στόχους σου με περισσότερο σθένος. Αν πιέσεις τον εαυτό σου πολύ ή εάν  αισθάνεσαι μεγάλη επιθυμία να εργαστείς ανεξάρτητα, αυτό ίσως προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου. Σήμερα, με τον Άρη να έρχεται σε σύγκρουση με τη Σελήνη και τον Κρόνο, ίσως νιώσεις μια στασιμότητα και ότι ο χρόνος δεν σου φτάνει.  

Ιχθείς
Μπορεί να σε απασχολούν κάποια άτομα ή καταστάσεις από το παρελθόν σήμερα. Απόφυγε σε αυτή τη φάση να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να διαχειριστείς. Μπορεί να είναι δύσκολο να εναρμονίσεις τις προθέσεις και τις πεποιθήσεις σου με κάποιον και μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε οποιαδήποτε συμπεριφορά που φαίνεται να είναι ασέβεια προς τα εσένα. Λαχταράς περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια, αλλά χρειάζεσαι την αυτοπειθαρχία για να το πετύχεις και τα σχέδια μπορεί να αργήσουν να εκδηλωθούν, αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό.  

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης