Ηλεία: Σοβαρές καταγγελίες για απόπειρα βιασμού και ενδοοικογενειακή βία σε Κρέστενα και Μακρίσια

Το πρώτο, και πιο σοβαρό περιστατικό που καταγγέλθηκε την περασμένη Πέμπτη

Δύο διαφορετικές καταγγελίες που αφορούν περιστατικά τα οποία φαίνεται πως σημειώθηκαν εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος κλήθηκαν να εξετάσουν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων.

Το πρώτο, και πιο σοβαρό περιστατικό που καταγγέλθηκε την περασμένη Πέμπτη στις διωκτικές αρχές της περιοχής αφορά σε απόπειρα βιασμού και ενδοοικογενειακή απειλή στα Κρέστενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» η σύζυγος υπέβαλλε προς τους αστυνομικούς καταγγελία για τις συγκεκριμένες πράξεις, οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν σε βάρος της από τον ίδιο τον άνδρα της. Οι αστυνομικοί στην συνέχεια συνέλαβαν τον σύζυγό της, ο οποίος χθες το πρωί οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, χωρίς να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Το δεύτερο κατά χρονική σειρά περιστατικό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, σημειώθηκε χθες ανάμεσα σε πατέρα και γιο στην περιοχή των Μακρισίων του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Στο συμβάν αυτό ο πατέρας υπέβαλλε μήνυση κατά του γιού του για ενδοοικογενειακή βία.

Ο γιος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου από αστυνομικούς του Α.Τ. Κρεστένων και σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, που καλούνται να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

 

Διαβάστε επίσης