Η ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ. καταγγέλλει απρόκλητη υβριστική επίθεση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ. σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Η Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία (ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ.), καταγγέλλει την απρόκλητη και απαράδεκτη υβριστική επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγος της πρ. Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας κ. Παναγιώτης Νικολάου, από τον Υποψήφιο Βουλευτή του ΚΚΕ Δημήτριο Μαρμούτα την Τρίτη 4/4/2023 στο κέντρο της Πάτρας. Κατά την επίθεση, γινόταν επανειλημμένη αναφορά με άκρως χυδαία σεξιστικά και υβριστικά σχόλια τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του και πρ. Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας. 

Τέτοιες επιθέσεις είναι καταδικαστέες και δεν μας πτοούν από τον Αγώνα μας για την αποκατάσταση της Νομιμότητας ενάντια στην αυθαιρεσία, της οποίας υπεύθυνος είναι ο εν λόγω Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ που σήμερα είναι «Πρόεδρος» του ΕΚΠ. 

Ο Αγώνας μας για την αποκατάσταση της Νομιμότητας και της Δημοκρατίας στο Συνδικαλιστικό Κίνημα δεν χειραγωγείται από τέτοιες τραμπούκικες και φασιστικές επιθέσεις, που το μόνο που κάνουν είναι να καταδεικνύουν το ποιόν του ανθρώπου και τις «αξίες» που πρεσβεύει.

 

Διαβάστε επίσης