Ολυμπιακός: Κόντρα στη Βιλερμπάν για να κλειδώσει το πλεονέκτημα

 

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν τη νίκη που θα «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο πρώτος στόχος που είχε θέσει ο Ολυμπιακός για τη φετινή σεζόν -που ήταν η είσοδος στην οκτάδα- στη Euroleague επετεύχθη αρκετά νωρίς και πλέον οι Ερυθρόλευκοι κοιτούν τον δεύτερο που είναι η εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας.

Και μπορεί να έχασαν την ευκαιρία απέναντι στην Παρτίζαν για να το πετύχουν, θα έχουν όμως μια δεύτερη -για αρχή- κόντρα στη Βιλερμπάν (29/3, 21:00) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, στο ξεκίνημα άλλης μίας «διαβολοβδομάδας» στην κορυφαίο διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 21-9 έχοντας παρέα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι Γάλλοι (8-22) έχουν… αποχαιρετήσει εδώ και καιρό τις ελπίδες τους για μια διάκριση περιμένοντας απλά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του μονάχα τον Αϊζάια Κάνααν ο οποίος βρίσκεται με άδεια στις ΗΠΑ λόγω της γέννησης του παιδιού του. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Από την άλλη πλευρά, ο Τι Τζέι Πάρκερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον καλύτερό του παίκτη, τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα. Παράλληλα εκτός παραμένουν οι Αμίν Νουά, Τζόφρι Λοβέρν και Ζακαρί Ρισασέ.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης