Εφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ευσταθόπουλος της Digitad PC - ΦΩΤΟ

Επειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Εφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ευσταθόπουλος της Digitad PC, έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Με συντριβή και απόλυτη θλίψη η οικογένεια Ευσταθοπούλου αποχαιρέτησε τον Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της διαφημιστικής εταιρίας Digitad PC και Εκδότη του Piraeus Press Δημήτρη Ευσταθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από διετή νόσηση με καρκίνο.

Ο Δημήτρης Ευσταθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή γαλήνια, στην οικία του την 20/03/2023 στις 13:40, περιβεβλημένος από αγαπημένα πρόσωπα του στενού οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος, όπως ο ίδιος επιθυμούσε.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την επομένη, Τρίτη 21/03/2023 στον Ι. Ν. Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παλαιάς Κοκκινιάς Πειραιά, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και παρουσία περί των 1.500 συγγενών, φίλων, συνεργατών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Αντί στεφάνων, το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε υπέρ της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού, τον οποίο ο εκλιπών είχε ως δεύτερο σπίτι από παιδί.

Ο Δημήτρης Ευσταθόπουλος υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς, πλήρης χαρισμάτων, άριστος οικογενειάρχης, υποδειγματικός εργοδότης, ικανός και συνεπής επιχειρηματίας, ο οποίος είχε επιλέξει να ζει στην «αφάνεια».

Η βαθιά και διαχρονική του πίστη τον βοήθησε σημαντικά σε όλη αυτή τη δύσκολη διετή δοκιμασία, κατά την οποία πέραν των λοιπών υποχρεώσεών του που ήταν όλες τακτοποιημένες και εν μέσω θεραπειών και επεμβάσεων, συνέδραμε αγιογραφώντας (αφιλοκερδώς) στην ολοκλήρωση του μεγαλόπρεπου τρούλου του Ι.Ν. Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παλαιάς Κοκκινιάς Πειραιά, στη διαμόρφωση του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Νεκταρίου (στο εσωτερικό του ίδιου ναού), καθώς και στην αγιογράφηση φορητών εικόνων που δώριζε σε φίλους και γνωστούς, μεταξύ των οποίων και η εικόνα του Αγίου Νεκταρίου (βυζαντινή αγιογραφία) που κοσμεί το προσκέφαλο της νοσοκομειακής κλίνης στην οποία εκοιμήθη ο Άγιος στο Αρεταίειο Νοσοκομείο της Αθήνας.

«Η εταιρία μας θα συνεχίσει να λειτουργεί στα αυστηρά πρότυπα συνέπειας και καλής συνεργασίας που εκείνος εφάρμοσε επενδύοντας πρωτίστως στη διαπροσωπική σχέση με τον κάθε συνεργάτη μας.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για την απέραντη αγάπη του προς τον συνάνθρωπο και τον πλούτο της καρδιάς και της ψυχής του»

unnamed_2.jpg

unnamed_1.jpg

Ο Δημήτρης Ευστάθοπουλος (δεξιά) με τον αδερφό του Σαράντο

 

Διαβάστε επίσης