Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης για το θάνατο του Μίμη Γεωργόπουλου, η συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΠΑΣΟΚ συγκροτεί εκλογική επιτροπή, οι αναφορές Παπανδρέου

Στη συγκρότηση της επιτροπής εκλογικού αγώνα, ενόψει της εθνικής κάλπης που βρίσκεται προ των πυλών, προχωρά η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Παρασκευής, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, παρουσία του βουλευτή Αχαΐας και πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου τέθηκε το πολιτικό και οργανωτικό πλαίσιο της παράταξης. Η συνεδρίαση έγινε σε βαρύ κλίμα λόγω της απώλειας του πρώην βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Μίμη Γεωργόπουλου. Για το λόγο αυτό πριν την έναρξη της διαδικασίας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

"Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε όλα τα στελέχη της παράταξης μας που βρίσκονται τώρα, αλλά και στο παρελθόν που έχουν συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, στην αυτοδιοίκηση Α’ & Β’ βαθμού, στα επιμελητήρια, στα σωματεία των εργασιακών και κοινωνικών χώρων, στη νεολαία, στην σπουδάζουσα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας. Για την ανατροπή και για την αλλαγή που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας. Γιατί η δύναμη της παράταξης μας είμαστε εμείς οι ίδιοι", αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τοποθετήσεις των στελεχών.

Κατά την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου επικεντρώθηκε στην πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών και στις παθογένειες του συστήματος, ζητώντας να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε κατάργησαν την διαφάνεια και δεν την στήριξαν λέγοντας πως αν όλα ήταν αναρτημένα στη Διαύγεια δεν θα φθάναμε στην τραγωδία των Τεμπών καθώς δεν θα μπορούσε να κρυφτεί κανείς.

"Αν μια κυβέρνηση δεν μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, πώς θα μπορούσε να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του κράτους;" σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρωθυπουργός.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 


 

 

Διαβάστε επίσης