Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος στην Ευρωλίγκα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο πλαίσιο της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην Παρτίζαν στο Βελιγράδι (24/3, 21:00).

Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι Πειραιώτες είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος στη φετινή Ευρωλίγκα, ενώ ανέλυσε και αποθέωσε το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα ο δυσκολότερος αντίπαλος για πολλούς λόγους. Παίζει εκπληκτικά. Το προηγούμενες ημέρες, όσο εμείς κάναμε ένα διάλειμμα, ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν πολύ καλός, όπως είναι συνήθως. Είναι μια ομάδα που γνωρίζει τα πάντα. Εκτός από τον πρωτεύον αιφνιδιασμό έχει πλάνο και για την επίθεση στο 5vs5, διαθέτει εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και πρακτικά κανένα σουτ δεν έχει "φτιαχτεί" από πριν και δεν είναι καλό.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι θα χρειαστεί να παίξουμε άμυνα για 24'' και να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Όσο για την άμυνα του Ολυμπιακού, υπάρχουν και εκεί κάποιες παγίδες. Προσπαθήσαμε σε τέσσερις προπονήσεις να προετοιμαστούμε, οπότε θα δούμε πώς θα τα καταφέρουμε στο ματς».

sport-fm.gr
 

Διαβάστε επίσης