Επίσκεψη Αναγνωστοπούλου στη "Μέριμνα" - Τι συζητήθηκε

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου με τον πρώην αντιπρόεδρο του ΕΟΠΠΥ και υποψήφιο βουλευτή, Τάκη Γεωργακόπουλο, συναντήθηκαν, τη Δευτέρα 13/3,  με το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Εκ μέρους του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» ήταν ο Πρόεδρος Δημητρακόπουλος Ανδρέας, η Αντιπρόεδρος Κουρμπανά Μαρία, η Ταμίας Αφροδίτη Γώγου και ο διευθυντής των δομών Ρουμελιώτης Χρήστος.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η «ΜΕΡΙΜΝΑ» Πάτρας λόγω της υποχρηματοδότησής της αλλά και της γραφειοκρατίας που δυσχεραίνουν τον αγώνα του Κέντρου. Το πρόβλημα της πληρωμής των υπηρεσιών της από τον ΕΟΠΥΥ αλλά και  η άρνηση του ΕΟΠΥΥ να συνάψει σύμβαση με την ''ΜΕΡΙΜΝΑ'' με το πρόσχημα της μη λειτουργίας της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ, που συστάθηκε και λειτούργησε με απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2017,φανερώνει την επιτακτική ανάγκη για την επίσπευση νομοθετικής πρωτοβουλίας από την Πολιτεία.

Διαβάστε επίσης