37χρονος υδραυλικός ο άνδρας που έπεσε νεκρός στη Νέα Ιωνία

Ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 37χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός επειδή απλώς βρέθηκε στο σημείο την λάθος ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το θύμα που έχασε την ζωή του έπειτα από πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, είναι υδραυλικός με καταγωγή από την Αλβανία και απλά έτυχε να κάθεται κοντά στην παρέα των Αλβανών που καβγάδισαν και έβγαλαν όπλα.

Ο νεκρός δεν γνώριζε τους δράστες. Είχε πάει στην καφετέρια με μια φίλη του, η οποία μετά το αιματηρό συμβάν εξαφανίστηκε. O 37χρονος δεν είχε προσωπικά έγγραφα ή ταυτότητα πάνω του, γι’ αυτό ήταν δύσκολη η αναγνώρισή του. Φίλοι και συγγενείς αναζήτησαν τον άτυχο 37χρονο και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν.

Η αστυνομία αναζητεί δύο δράστες, καθώς στην συμπλοκή βγήκαν δύο όπλα. Οι άνδρες είναι μέλη αντίπαλων συμμοριών και είναι σεσημασμένοι για ναρκωτικά και trafficking. Από ότι φαίνεται συναντήθηκαν στην καφετέρια για να λύσουν τις διαφορές τους, αλλά η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ