Survivor all star: Η μάχη του Πατρινού Γιώργου Ασημακόπουλου - Θέλει να παραμείνει για να ενισχύσει τη φιλανθρωπική του προσφορά

Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο

Απόλυτη στήριξη και αγάπη απολαμβάνει ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Γιώργος Ασημακόπουλος και στο survivor all star στο οποίο συμμετέχει μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία που είχε η συμμετοχή του στο προηγούμενο survivor. 

Αυτό δείχνουν τα μηνύματα που δέχεται απ όλη την Ελλάδα το οικογενειακό του περιβάλλον, κάνοντας λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά που συμμετέχουν σε reality και μια από τις πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος τα χρήματα που πήρε από το προηγούμενο survivor τα προσέφερε στο σύλλογο "Φλόγα" Πάτρας, καθως όπως όλοι είναι γνωρίζουμε είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. To ίδιο θα κάνει αν βγει νικητής και αυτή τη φορά.

Είναι πάλι υποψήφιος για αποχώρηση και εκείνο που επιθυμεί είναι να παραμείνει στο  παιχνίδι για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό του έργο.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα στηριχτεί και πάλι από την αγάπη του κόσμου για την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του, τη μαχητικότητα και την ευαισθησία του προς τους συνανθρώπους του. 

Διαβάστε επίσης