Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τα θύματα των σεισμών σε Συρία και Τουρκία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι πολίτες της Συρίας αλλά και της γειτονικής μας Τουρκίας, δοκιμάζονται από τις θλιβερές συνέπειες των καταστροφικών σεισμών, που πλήττουν τις περιοχές τους. 

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ανέλαβε να συγκεντρώσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες συμμετέχοντας ενεργά στην εθνική προσπάθεια και την άμεση κινητοποίηση της χώρας μας.

Κάθε δημότης θα μπορεί αύριο Τετάρτη 8/2 και Πέμπτη 9/2 από τις 9πμ έως 1μμ να φέρει ήδη πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό,  (προσοχή όχι τρόφιμα ) στα γραφεία της ΚΕΔΔΥ, στο Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα 26930-25481 και 6972891871.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας καλεί τους δημότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ και των Δήμων της Δυτικής Ελλάδας. «Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο. Χιλιάδες οι νεκροί και οι τραυματίες. Αυτές τις δύσκολες ώρες οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς. Καλώ τον λαό της Δυτικής Αχαΐας να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να δείξει έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους δύο λαούς», ανέφερε ο Σπύρος Μυλωνάς.

 

Διαβάστε επίσης