Μπάμπης Στόκας: «Ήταν ένα λάθος…» – «Σφάζει» τον Σάκη Ρουβά

 

 

Ο Μπάμπης Στόκας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την συμμετοχή του σε talent show ως κριτής, την συνεργασία του με τον Σάκης Ρουβάς και το τραγούδι με την Άννα Βίσση.

«Σκέφτηκα ότι πρέπει να μπούνε κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτά. Έβλεπα στο εξωτερικό ένα ροκ σταρ, έναν ποπ σταρ  κι έναν παραγωγό και στην Ελλάδα έβλεπα πέντε ανθρώπους να γυρνάνε γύρω γύρω, οπότε είπα θα πάω κι εγώ να κάνω την ανατροπή. Πέρασα καλά, όπου πάω περνώ καλά, δεν πάω να μην περάσω καλά. Όπου δεν περνώ καλά, φεύγω, θα το είχατε καταλάβει» είπε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας.

«Όσον αφορά για τον Σάκη Ρουβά νομίζω ότι ήταν ένα λάθος για πολλούς λόγους. Μετά, όσον αφορά την Άννα, ήταν ένα τραγούδι, που άκουσα εγώ στην Καλαμάτα με έναν φίλο μου και λέω α τι ωραίο ντουέτο να το έκανα με την Άννα κι έτσι το έκανα…» πρόσθεσε ο Μπάμπης Στόκας.

Η αρχή και το τέλος των Πυξ Λαξ

«Λέγαμε με τον Φίλιππο ότι θα κάναμε μία μπάντα και θα παίξουμε μουσική αλλά για τα κορίτσια περισσότερο. Παρατηρήσαμε ότι τα κορίτσια είχαν παραπάνω ενδιαφέρον με τους μουσικούς. Τα πρώτα 7 χρόνια τραγουδούσα μόνο εγώ. Στην αρχή είχαμε το όνομα  ‘Παναγία Βόηθα’ για το συγκρότημα. Στην πρώτη μας συναυλία στους Αγίους Αναργύρους σαν Πυξ Λαξ, την ακούσαμε!» θα πει για την αρχή τον Πυξ Λαξ.

«Ήμασταν σε ένα σχολείο με 300-400 άτομα και έβλεπα κάτι τύπους να κρατάνε ντομάτες, ζαρζαβατικά και είχα μείνει. Ευτυχώς δεν τα φάγαμε γιατί έπρεπε να γλιτώσουμε. Για το συγκρότημα σκεφτόμασταν ονόματα, όπως σύννεφο κτλ, και μας είπαν στο στούντιο το Πυξ Λαξ που ήταν αρχαία ελληνικά και μας άρεσε. Αλλά πάνω από 5 χρόνια εξηγούσαμε τι σημαίνει το όνομα του συγκροτήματος.  Το ‘Πούλα με’ μόλις το είχαμε βγάλει δεν το άκουγε κανείς και ήταν το μόνο που είχαμε γράψει εμείς. Είχα σκεφτεί να φύγω από την Ελλάδα και τότε μας έπαιζαν μόνο τα πειρατικά ραδιόφωνα και η πειρατική τηλεόραση» θα πει για τους Πυξ Λαξ.

«Σαν μπάντα κάναμε του κεφαλιού μας. Τότε ζήσαμε την ίδια ηλικία με τους φαν μας και αυτό έπαιζε μεγάλο ρόλο. Αγαπούσαμε πολύ την μπάντα αυτή και παρατηρήσαμε πώς κάποιες Παρασκευές που παίζαμε ήταν πολύ κάτω και τότε θεωρήσαμε ότι μας βαριόντουσαν. Αποφασίσαμε και νομίζω καλά κάναμε τότε να σταματήσουμε αυτή την μπάντα. Το αποφασίσαμε όλοι μαζί!» αποκάλυψε.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης