ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιος καταδικασμένου μέλους της 17Ν ο ένας εκ των συλληφθέντων για ληστείες και κατοχή όπλων και εκρηκτικών στην Πάτρα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Σκληρή και επικίνδυνη ομάδα χαρακτηρίζεται η πλειοψηφία των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών (νεαρά άτομα, έξι άνδρες και μία γυναίκα) από την Ασφάλεια Πατρών, που αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια το tempo24 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Πρόκειται όπως αναφέρουν οι  πληροφορίες  για άτομα που φέρεται όχι μόνο να συμμετέχουν σε ληστείες, αλλά ελέγχεται ακόμη και η συμμετοχή τους σε επιθέσεις με τρομοκρατικά χαρακτηριστικά στην Πάτρα.
 

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και άνδρας, γιος καταδικασθέντα μέλους της 17 Νοέμβρη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος συμμετείχε σε ληστείες στην Πάτρα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται προκειμένου να διερευνηθεί πιθανή σχέση των συλληφθέντων και με την πρόσφατη επίθεση-ενέδρα με ρίψη μολότοφ, σε βάρος αστυνομικών της Άμεσης Δράσης στην οδό Λεμεσού, αλλά και σε άλλες καταδρομικές επιθέσεις.

Για τη σοβαρή αυτή υπόθεση αναμένονται τις επόμενες ώρες, επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας με επτά συλλήψεις - Εντοπίστηκαν όπλα και εκρηκτικά - Έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου (ΝΕΟΤΕΡΑ)