Ο απατεώνας του Tinder παραμένει ο ίδιος απαίσιος άνθρωπος, λέει ένα από τα θύματά του

Μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών εξαπάτησε νεαρές ευκατάστατες γυναίκες

Ένα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον απατεώνα του Tinder που δρούσε μέσα από συγκεκριμένο application γνωρίζοντας γυναίκες και αποσπώντας με δόλιο τρόπο υπέρογκα ποσά από εκείνες, επανάφερε το θέμα στην επικαιρότητα.

Μία από τις γυναίκες που «έπεσαν στα δίχτυα» του ανθρώπου αυτού και εξαπατήθηκαν ήταν και η Cecilie Fjelhoy, βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο και μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την τραυματική εμπειρία της.

H Cecilie δήλωσε πως πραγματοποιεί ταξίδια ανά τον κόσμο όπου μοιράζεται το τι βίωσε, ενώ προσθέτει πως συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του Netflix προκειμένου να πει τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

Συνεχίζοντας, αποκαλύπτει πως το καλοκαίρι που μας πέρασε συνάντησε τυχαία τον άνθρωπο που την εξαπάτησε στο Tel Aviv και όπως είπε χαρακτηριστικά «παραμένει ο ίδιος απαίσιος άνθρωπος».

Να θυμίσουμε ότι ο διαβόητος απατεώνας αποπλάνησε και εξαπάτησε νεαρές ευκατάστατες γυναίκες. Υποδυόμενος έναν πλούσιο μεγιστάνα διαμαντιών, γοήτευε γυναίκες μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών, Tinder, και αποσπούσε εκατομμύρια δολάρια.

Ο “Πρίγκιπας των διαμαντιών”

Ο 29χρονος Ισραηλινός Σιμόν Χαγιούτ (ή αλλιώς Σιμόν Λεβιέβ όπως συστηνόταν) εμφανιζόταν σε ευκατάστατες γυναίκες που έψαχναν τον έρωτα ως ο “Πρίγκιπας των διαμαντιών”. Παρίστανε τον γιο δισεκατομμυριούχου εμπόρου διαμαντιών. Ισχυριζόταν ότι ταξίδευε συνεχώς για δουλειές, με το προφίλ του στο Tinder να “μαρτυράει” την πανάκριβη ζωή που έκανε, καθώς φορούσε μόνο πανάκριβα ρούχα, διέμενε σε γνωστά πεντάστερα ξενοδοχεία, οδηγούσε supercar και ταξίδευε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο.

O 29χρονος ξελόγιαζε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών πλούσιες γυναίκες και τους αφαιρούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το Netflix, έπεισε τρία από τα θύματά του να πουν τις ιστορίες τους. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα αποτύπωσε τις ιστορίες αυτές σε ένα ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Ο Απατεώνας του Tinder” (The Tinder Swindler).

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης