Το σπιράλ για την υποψηφιότητα Αϊβαλή: «Τον καλωσορίζουμε στην κούρσα διαδοχής του Κώστα Πελετίδη»

"Αισιοδοξούμε για μια πορεία προς τις κάλπες με ουσιαστικό διάλογο"

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ αναφέρονται τα εξής:

Το σπιράλ καλωσορίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Αϊβαλή στο στίβο της προεκλογικής μάχης για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου και στην κούρσα διαδοχής του Κώστα Πελετίδη στη θέση του Δημάρχου Πατρέων. Χαιρετίζουμε τη δημιουργία κάθε δημοτικής κίνησης που πρεσβεύει την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και την πρόοδο της Πάτρας μας και έχει στο κέντρο της πολιτικής της την ευρωπαϊκή προοπτική της πόλης και την εξυπηρέτηση των δημοτών της.

Αισιοδοξούμε για μια πορεία προς τις κάλπες με ουσιαστικό διάλογο για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της πόλης και με εποικοδομητική αντιπαράθεση όλων των πόλων, με στόχο τη σαφέστερη δυνατή ενημέρωση των πατρινών για τις εναλλακτικές προτάσεις ανάμεσα στις οποίες θα κληθεί να επιλέξει.  

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 είναι από τις πιο κρίσιμες στη δημοτική ιστορία της Πάτρας. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η απαγκίστρωση της πόλης από τον δογματισμό και την καθεστωτική αντίληψη και η δημιουργία των νέων ισορροπιών που θα οδηγήσουν την Πάτρα σε ένα μέλλον προόδου και ευημερίας.

Ευχόμαστε μια προεκλογική περίοδο που θα διεξαχθεί με πολιτικό πολιτισμό, αντάξιο της πόλης μας και των υποψήφιων δημάρχων που θα διεκδικήσουν την εκλογή. Ο επικεφαλής του σπιράλ Πέτρος Ψωμάς εύχεται και προσωπικά στον Βασίλη Αϊβαλή καλή δύναμη στη δεκάμηνη προεκλογική μάχη.

 

Διαβάστε επίσης