Τη Δευτέρα κατατίθεται ο προϋπολογισμός του 2023

Από τον υπουργό Οικονομικών

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 21 Νοεμβρίου, θα κατατεθεί από τον υπουργό Οικονομικών ,Χρήστο Σταϊκούρα, στην Ολομέλεια, ο προϋπολογισμός του κράτους για το 2023.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών που έκανε η Διάσκεψη των Προέδρων, η συζήτηση και η επεξεργασία του σχεδίου του προϋπολογισμού του κράτους για το 2023 στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου. Στην Ολομέλεια η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με τη ψήφιση του , στις 17 Δεκεμβρίου.

Μεθαύριο, Παρασκευή, στην Ολομέλεια θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση ο Προϋπολογισμός της Βουλής των Ελλήνων για το 2023.

Σήμερα κατατέθηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Εξορθολογισμός ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και άλλες διατάξεις». Την Παρασκευή θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. Στην Ολομέλεια, προγραμματίσθηκε να εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου αναμένεται να έχει ψηφιστεί από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της ΕΥΠ που είναι ακόμα σε διαβούλευση και ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης