Ναταλία Γερμανού: Ενοχλημένη με τον Ρένο Χαραλαμπίδη

«Δεν το βρήκα αστείο»

Αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού με μία συγκεκριμένη φράση που είχε πει ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην Τζένη Μελιτά.

Ο ηθοποιός ήθελε να ολοκληρώσει μία φράση του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», όταν οι παρουσιαστές τον διέκοψαν.

Τι ενόχλησε τη Ναταλία Γερμανού

«Θέλω να σταθώ λίγο στον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον οποίον τον είδαμε σε μία συνέντευξη που λέει εγώ είμαι κυνηγός και δεν είμαι ψαράς. Χαριτωμένο ήταν αυτό. Είδα και κάτι άλλο που δεν ήταν χαριτωμένο. Τον είδα σε μία συνέντευξη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, όπου κάποια στιγμή τον διέκοψαν κι είπε αφήστε με να ολοκληρώσω» είπε αρχικά.

«Είπε η Τζένη παρακαλώ να ολοκληρώσεις και τής είπε ο Ρένος σε καθιστώ υπεύθυνη να ολοκληρώνω. Η Τζένη Μελιτά είπε ότι ήταν λίγο σεξιστικό αυτό που είπες. Δεν το βρήκα αστείο και νομίζω ούτε η Τζένη ούτε ο Φώτης. Δεν γνωρίζω αν κάποιος απάντησε κάτι, αλλά θέλω να πω ότι με κάποια πράγματα που γελούσαμε πριν από χρόνια, δεν μας φαίνονται αστεία πια. Δεν λέω ότι το είπε με κακή διάθεση, δεν το ξέρω για να ξέρω το χιούμορ του, αλλά θα συμφωνήσω με την Τζένη ότι ήταν σεξιστικούλι» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης