Αντώνης Χαροκόπος: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε

 

Σε ανάρτησή του ο Αντώνης Χαροκόπος, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και Γ΄Αντιπρόεδρος  Ε.Σ.ΑμεΑ, Πρόεδρος Ομοσπ. ΑμεΑ Δυτ. Ελλάδας & Ν. Ι.Νήσων σημείωσε: 

Από την θέση του Γ’ Αντιπροέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία μετέφερα τους χαιρετισμούς του Προέδρου, Γιάννη Βαρδακαστάνη στις εργασίες της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων που πραγματοποιήθηκαν (4/11/2022) σε μια περίοδο ιδιαιτέρως κρίσιμη για το μέλλον των ατόμων με αναπηρία των χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους.
Στα σημερινά δεδομένα και στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε είναι εμφανές ότι η πρωτόγνωρη για τα σύγχρονα δεδομένα πανδημία, η ενεργειακή κρίση και η αύξηση βασικών προϊόντων, έχει επηρεάσει με τον πιο δραστικό τρόπο την ψυχολογία μας, δημιουργώντας ανασφάλεια και αγωνία.
Οι παρούσες οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες απαιτούν σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ενότητα και σταθερότητα στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ατόμων με κινητική αναπηρία.
Είναι σημαντικό και ζωτικής σημασίας για τον αναπηρικό χώρο η εκπροσώπηση από δραστήριες Ομοσπονδίες & Α/θμια Σωματεία που με την υλοποίηση δράσεων, παρεμβάσεων, διεκδικήσεων να αναδεικνύουν τα προβλήματά και την επίλυση αυτών.
Έχουμε αποδείξει ότι σε δύσκολες περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης παραμένουμε ενωμένοι και αυτό δίνει δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε.
Η συνεργασία και η συμπόρευση μας είναι επιτακτική.
Δε μένουμε αμέτοχοι απέναντι στα προβλήματα αγωνιζόμαστε και επιδιώκουμε ίση πρόσβαση σε κάθε τομέα της κοινωνίας.
Η Ε.Σ.ΑμεΑ θα είναι δίπλα στην Ε.Ο.Κ.Α.

Διαβάστε επίσης