Αδ. Γεωργιάδης για «καλάθι νοικοκυριού»: Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε τη σήμανση

«Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε τη σήμανση στο καλάθι του νοικοκυριού και να υπάρχει οπωσδήποτε συνεχής επάρκεια των προϊόντων», σημειώνει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σήμερα με τους συνεργάτες μου επισκεφθήκαμε αρκετά σούπερ μάρκετ στην Δ. Αθήνα με σκοπό να διαπιστώσουμε πώς λειτουργεί το ‘Καλάθι’. Έχουμε δρόμο για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε τη σήμανση και να υπάρχει οπωσδήποτε συνεχής επάρκεια των προϊόντων» αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του.

Με άλλη ανάρτησή του ανέφερε πως το «καλάθι του νοικοκυριού» λειτουργεί πλέον κανονικά και στο app του e-katanalotis.gov.gr με το πάτημα απλώς ενός κουμπιού στο κινητό. «Κάθε εβδομάδα σε όλα τα προϊόντα θα αναγράφεται και η τιμή του ίδιου προϊόντος την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι όλοι μαζί θα το βλέπουμε» πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή του παράλληλα σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «περιμένει μεγαλύτερη συμμετοχή από τη βιομηχανία» στο καλάθι και ανέφερε ότι θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των πολυεθνικών την προσεχή εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης