Η Τζένιφερ Άνιστον κάνει μήνυση στον Μπραντ Πιτ και ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια

Για «οικονομικές εκκρεμότητες»

Μετά τα δικαστικά μπλεξίματα με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, τώρα ο Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στα δικαστήρια και τη Τζένιφερ Άνιστον, η οποία αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca».

Όπως αναφέρει η «Marca», η Τζένιφερ Άνιστον αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά του Μπραντ Πιτ και να του ζητήσει αποζημίωση ύψους 100 εκατ. δολαρίων για «οικονομικές εκκρεμότητες» που πιθανότατα αφορούν την εταιρεία παραγωγής «Plan B» που είχαν ιδρύσει μαζί όταν ήταν ζευγάρι.

Παρά το ότι χωρίσανε, η Τζένιφερ Άνιστον έχει ακόμα τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας της εταιρείας παραγωγής όταν αυτή πέρασε στον Μπραντ Πιτ. Όμως, ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να την πουλήσει, χωρίς να δώσει στην πρώην σύζυγό του όσα αξιώνει από τις εισπράξεις των ταινιών.

Οπότε, η Τζένιφερ Άνιστον σκοπεύει να διεκδικήσει τις αμοιβές της από τις ταινίες που συμμετείχε η «Plan B» στην παραγωγή τους, εκ των οποίων μερικές ήταν και blockbuster και βραβεύτηκαν με Όσκαρ, όπως το «12 Χρόνια Σκλάβος» και το «Moonlight».

«Δεν πρόκειται όμως μόνο για χρήματα. Όσον αφορά την Τζεν, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι η τιμή της. Το θέμα είναι ότι ήταν συνδημιουργός και ιδρυτής της Plan B, και ενώ τεχνικά πήγε στον Μπραντ, δεν έχει πάρει τα εύσημα που της άξιζαν για το χτίσιμό της από το μηδέν», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της αγαπημένης ηθοποιού.

Η ίδια πηγή σημείωσε ότι «η Τζεν περιμένει τουλάχιστον αναγνώριση και συμμετοχή σε περίπτωση που η πώληση του Μπραντ προχωρήσει, καθώς και την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον την αναλάβει».

«Αν ο Μπραντ θέλει να κάνει το σωστό για την Τζεν, θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα της δώσει μια επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα είναι σταγόνα στον ωκεανό αν η πώληση γίνει», πρόσθεσε η πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ έχει δικαστικές περιπέτειες και με την Αντζελίνα Τζολί, η οποία τον κατηγορεί για κακοποιητική συμπεριφορά.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης