Άρης: Επιστρέφει το Σάββατο ο Ντουκουρέ

Στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (Τετάρτη 19/10) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (23/10, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς γυμνάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με τους συμπαίκτες του και πλέον έγκειται στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου αν θα τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα απέναντι στους «πράσινους» ή αν θα διατηρήσει στο κέντρο της άμυνας τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Νικολά Ενκουλού. Αντίθετα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε και σήμερα θεραπεία και γυμναστήριο και δεν υπολογίζεται από τον 61χρονο Άγγλο τεχνικός για το ματς με τον πρωτοπόρο και «απόλυτο» της βαθμολογίας.  

Επιπλέον, ο Σεϊκ Ντουκουρέ αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο (22/10) στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας. Υπενθυμίζεται πως ο Ιβοριανός μέσος είχε ταξιδέψει στις αρχές του μήνα για την Ισπανία, όπου είχε υποβληθεί σε check up από τον προσωπικό του γιατρό, και τη διάγνωση να κάνει λόγο για οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο. Ο Ντουκουρέ ξεκίνησε στην Ισπανία την αποθεραπεία του και θα την ολοκληρώσει από την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας.  

Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη - και πάλι - για το πρωί στο «Δασυγένειο».

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ