Τάκης Πετρόπουλος: Ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο

 

Κατηγορηματικός για την διεξαγωγή του νυχτερινού ημιμαραθωνίου "Φάνης Τσιμιγκάτος" που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, είναι ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδεία του Δήμου Πατρέων.

Ο κ. Πετρόπουλος ρωτήθηκε από το tempo24 αναφορικά με δημοσιεύματα που ανέφεραν πως υπάρχει αίτημα αναβολή της αθλητικής εκδήλωσης λόγω της παρουσίας πλοίων του ΝΑΤΟ στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

"Δεν υπάρχει ζήτημα. Ο ημιμαραθώνιος θα γίνει κανονικότατα", σημείωσε ο Αντιδήμαρχος. 

Μεγάλη συμμετοχή

Εξάλλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος σε ανάρτησή του είχε αναφερθεί στις συμμετοχές σημειώνοντας:

Ο αρχικός στόχος ήταν 700 δρομείς στον ημιμαραθώνιο και 800 δρομείς στα 5.000 μ., σύνολο 1.500 δρομείς, ενώ η συμμετοχή στα 1.000 μ. είναι ελεύθερη.
Πέντε ημέρες πριν από το μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης μας οι εγγραφές στον Ημιμαραθώνιο είναι 978 (έχει ήδη ξεπεραστεί ο στόχος κατά 278 αθλητές +39,7%) χωρίς να υπολογίζονται οι ομαδικές εγγραφές από τρεις πόλεις της Νοτιοδυτικής πελοποννήσου και στα 5.000 μ. οι εγγραφές είναι 751 (υπολείπεται κατά 49 δρομείς του στόχου -6,1%), χωρίς να υπολογίζονται οι ομαδικές εγγραφές γυμνασίων - λυκείων της πόλης.
Συνολικά οι εγγραφές στον Ημιμαραθώνιο και στα 5.000 μ. είναι 1.729 (έχουν ήδη ξεπεράσει το στόχο κατά 229 δρομείς +15,2%).

Διαβάστε επίσης