Αίγινα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα άγρια χτυπήματα που δέχτηκε η επιχειρηματίας

Έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους στην Αίγινα, η επιχειρηματίας, κυρία Ανθούλα, παραλίγο να φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνθρωποι αυτοί φέρονται να λειτουργούσαν με την εντολή ενός ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, τον οποίο η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει για ηχορύπανση.

Η 67χρονη επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου αλλά και ο γιος της, δέχτηκαν πριν από έναν χρόνο μία άγρια και άνανδρη επίθεση στην Αίγινα, για λόγους… ηχορύπανσης.

Πραγματικά συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες του newsit.gr, με την 67χρονη χτυπημένη και παραμορφωμένη αμέσως μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε η ίδια η ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και ο γιος της, μετά την καταγγελία για ηχορύπανση.

Η γυναίκα έμεινε στο νοσοκομείο για παραπάνω από ένα μήνα. Από αυτό το διάστημα, τις 20 ημέρες τις πέρασε στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα στην όραση αλλά και τις φωνητικές χορδές.

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα η αστυνομία δεν σταμάτησε τις έρευνες και έως και χθες (5.10.2022) έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις για την εξάρθρωση της συμμορίας που εμπλέκεται σ’ αυτή την υπόθεση. Πέρασαν χειροπέδες στον ηθικός αυτουργό που είναι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και στα τρία άτομα που συμμετείχαν στην άγρια επίθεση στην 67χρονη και τον γιο της και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Με χτύπαγε με σιδερογροθιές στο πρόσωπο»
Συγκλονιστικά είναι και τα όσα είπε η γυναίκα, στο LiveNews. Ακούστε πώς περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο, τον εφιάλτη που δε θα ξεχάσει όσο ζει.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης