Βίβιαν Σαμούρη: Παρούσα στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Στο «Σπίτι του Ηπειρώτη»

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, εκπροσώπησε τη Δημοτική Αρχή στην εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που διοργάνωσε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας, με θέμα: "Σκλήρυνση κατά πλάκας: Εξελίξεις στον τομέα της έρευνας. Δικαιώματα και ψυχολογία ασθενών".

 

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα, στο «Σπίτι του Ηπειρώτη», με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Υγείας και Πρόνοιας κι άλλων Αρχών της πόλης και της περιφέρειας.  

Η Αντιδήμαρχος Υγείας στο χαιρετισμό της  ανέφερε:

«Η σημερινή επιστημονική εκδήλωση του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών συγκαταλέγεται στις κινήσεις εκείνες που συνδράμουν συμβολικά και πρακτικά στην ενίσχυση σχημάτων της Κοινωνίας των Πολιτών όπως συλλόγων, ομάδων, ενώσεων που έχουν στόχο να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν πάσχοντες και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, συμπληρώνοντας στην ουσία τα κενά του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και της Πολιτείας.

Η σημερινή εκδήλωση με θέμα «Εξελίξεις στον τομέα της Έρευνας-Δικαιώματα και Ψυχολογία ασθενών στην σκλήρυνση κατά πλάκας» που γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την αντιμετώπιση της  σκλήρυνσης κατά πλάκας Δυτικής Ελλάδος.

Δράσεις όπως η σημερινή έχουν μεγάλη αξία κυρίως διότι τονώνουν το   συναίσθημα της Αλληλεγγύης και περνούν το μήνυμα στο ευρύ κοινό ότι για να σταθεί όρθια η κοινωνία μας σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει πρωτίστως να έχουν όλοι ενσυναίσθηση».

Γι’ αυτό συγχαίρουμε τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο για την πρωτοβουλία του αυτή και ως Δημοτική Αρχή σε αυτές τις κινήσεις θα σας συμπαρασταθούμε με κάθε δυνατότητά μας.

Το συντονισμό της εσπερίδας είχε ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού, Αλέξανδρος Χάιδας. 

310405605_823474722123470_6295402175609798429_n.jpg

 

Διαβάστε επίσης