Super Cup: Μάχη για τον Προμηθέα για μια θέση στον τελικό

 

 

Προμηθέας, Κολοσσός, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη του Super Cup σήμερα για τη φάση των ημιτελικών, με στόχο μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής

Ώρα Super Cup. Η μπασκετική σεζόν ξεκινά και επισήμως σήμερα στην Ελλάδα, με τα ημιτελικά του Super Cup να ανοίγουν την αυλαία.

Κολοσσός, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Προμηθέας θα ριχτούν σήμερα στη μάχη, στη Ρόδο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Στις 17:00 ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Κολοσσό.

Το Τριφύλλι, που θέλει να δείξει από το ξεκίνημα τη δουλειά που έχει γίνει φέτος, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στο λαγονοψοΐτη.

«Αυτήν τη στιγμή για εμάς είναι σημαντικό να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές. Η συγκέντρωσή μας είναι στο αυριανό ματς. Ελπίζω πως θα παίξουμε καλά για να κερδίσουμε αύριο» δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Αργότερα, στον άλλον ημιτελικό, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (21:00), σε ένα repeat των περσινών ημιτελικών της Basket League.

Οι Ερυθρόλευκοι, που στην προετοιμασία έδειξαν βελτιωμένοι, θέλουν να δείξουν επίσης τις ορέξεις τους με το… καλημέρα, ώστε να κλείσουν θέση στον αυριανό τελικό, όπου ενδέχεται να διεξαχθεί και το πρώτο φετινό ντέρμπι των «αιωνίων».

«Έχουμε έναν σημαντικό κορμό από πέρσι. Αυτήν τη στιγμή όμως παίζουμε για έναν τίτλο. Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ή δεν είναι. Είναι ένα σημαντικό event όπως είναι, με όλο το ελληνικό μπάσκετ εδώ» δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αγωνιστικά, νοκ άουτ για τους Ερυθρόλευκους τέθηκε ο Ταρίκ Μπλακ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Πρώτος ημιτελικός (17:00): Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels ΕΡΤ3

Δεύτερος ημιτελικός (21:00): Ολυμπιακός-Προμηθέας ΕΡΤ3

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Μικρός τελικός (17:00-ΕΡΤ3)

Τελικός (21:00-ΕΡΤ3)

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης