Πέθανε ψυχίατρος – Το ανοιχτό air condition οδήγησε στη μακάβρια αποκάλυψη

 

 

Ο νεαρός ψυχίατρος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι που έμενε, λίγο πριν ανοίξει το νέο του ιατρείο…

Προσπαθεί να συνέλθει ο Βόλος με την είδηση για τον τραγικό θάνατο ενός ψυχιάτρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στα 45 του χρόνια.

Ο άτυχος ψυχίατρος που είχε εισαχθεί δεύτερος στην ιατρική σχολή Αθηνών όταν έδωσε Πανελλήνιες, πέθανε πρόωρα και αναπάντεχα στα 45 του χρόνια.

Ο λαμπρός επιστήμονας, με σπουδαία επιστημονική διαδρομή, που δυστυχώς πολύ νωρίς ανέκοψε η μοίρα, υπέστη ανακοπή στο σπίτι του, στην Αθήνα.

Πώς τον βρήκαν νεκρό

Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός, όταν την περασμένη Τρίτη (16-08-2022) η οικογένειά του ενημερώθηκε από γειτόνισσα πως το air condition δούλευε συνεχώς, ενώ εκείνος δεν έδινε σημεία ζωής και ειδοποίησε την Αστυνομία. Κανένας δεν περίμενε την τραγική κατάληξη, καθώς ο 45χρονος συνήθιζε να περνά μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνος και να ασχολείται με τη μελέτη της επιστήμης του.

Δυστυχώς, η καρδιά πρόδωσε αιφνίδια τον εξαίρετο γιατρό, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, και δεν τον άφησε να θέσει σε εφαρμογή τα σχέδιά του, που έδειχναν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Από νεαρή ηλικία ξεχώριζε με το ταλέντο, την ευφυΐα και τη δίψα του για μάθηση.

Η σπουδαία του σταδιοδρομία

Εισήχθη 2ος στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και με την ολοκλήρωση των σπουδών του ακολούθησε την ειδικότητα του ψυχιάτρου και ειδικεύτηκε πιο συγκεκριμένα στην παιδοψυχιατρική.

Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, πάνω στην ειδικότητα της ψυχιατρικής παιδιών και εφήβων.

Ξεχώρισε γρήγορα ανάμεσα σε άλλους επιστήμονες, γι’ αυτό και εργάστηκε ως ψυχίατρος σε κορυφαίο Ψυχιατρείο της Γαλλίας. Η επιστημονική του διαδρομή συνεχίστηκε με ακόμη μία μεγάλη διάκριση. Τα τελευταία πέντε χρόνια πριν επιστρέψει στην Ελλάδα έλαβε πρόσκληση και την αποδέχθηκε να εργαστεί στο Δημόσιο Ψυχιατρείο της Γενεύης. Ταυτόχρονα, ορίστηκε ως ο πραγματογνώμονας για λογαριασμό της ελβετικής δικαιοσύνης.

Με αξιόλογες σπουδές, αλλά και πολύτιμη εμπειρία από τις κορυφαίες θέσεις στις οποίες άσκησε το λειτούργημά του στο εξωτερικό, επέστρεψε στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκε στην πρωτεύουσα και ετοίμαζε γεμάτος όνειρα το ιδιωτικό ιατρείο του στη Νέα Σμύρνη. Είχε τακτοποιήσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και αστείρευτη όρεξη για προσφορά στον συνάνθρωπό του. Το ιατρείο επρόκειτο να ανοίξει την περασμένη Δευτέρα, ενώ σχεδίαζε και τα εγκαίνια. Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε ποτέ…

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το θλιβερό άγγελμα θανάτου «πάγωσε» την τοπική κοινωνία του Βόλου και του Αγ. Γεώργιου Νέας Αγχιάλου, όπου διαμένει η οικογένειά του εκλιπόντος, με τους οικείους του να επισημαίνουν πως χάθηκε ένας λαμπρός επιστήμονας, ένας μοναδικός άνθρωπος από πλευράς ήθους, αρχών, γνώσεων.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.

https://www.in.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ