Πάτρα: Νέες κινητοποιήσεις από τους διανομείς - Στάση εργασίας σήμερα, μοτοπορεία την Πέμπτη

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα Τετάρτη, οι διανομείς της Πάτρας, με στάση εργασίας και μοτοπορεία την Πέμπτη, το πρωί.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Αυτοαπασχολουμενων Διανομέων Αχαΐας, έκανε γνωστό ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει μοτοπορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Πάτρας μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε  την περασμένη Δευτέρα, 8 Αυγούστου.

Κατά τη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκαν:

1)  Απόχη από την εργασία μας την Πέμπτη 11-8-2022, πρώτη μέρα εφαρμογής του κατάπτυστου μέτρου των Slots-Βάρδιες, να μην παρέχουμε τις υπηρεσίες μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και ώρα 11:00πμ με αφετηρία τη πλατεία Γεωργίου να πραγματοποιηθεί ειρηνική μοτοπορεία διαμαρτυρίας με άδεια από την αστυνομία.

2) Στάση εργασίας μέχρι και την Τετάρτη 10-8-2022 και ώρες 21:00-00:00 με παράλληλες δράσεις ώστε να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας και να γίνει σχετική ενημέρωση.

Καλούμε από μεριάς μας τα σωματεία και τους εκπροσώπους των διανομέων των υπολοίπων πόλεων να συμπαρασταθούν στην κίνηση της στάσης εργασίας 21:00-00:00 ώστε να γίνει το πρόβλημα αισθητό πανελλαδικά".

Διαβάστε επίσης