Περιστέρι: Δολοφόνησε με τα χέρια την 17χρονη, αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση

Μπαλάσκας: Θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της, στο Περιστέρι. 

Πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η ανήλικη είχε συχνούς καβγάδες με τον πακιστανικής καταγωγής σύντροφό της, ενώ φίλες της δήλωσαν ότι σκόπευε να τον χωρίσει.

Ο 21χρονος, που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του κοριτσιού, παραμένει άφαντος έως και αυτή την ώρα.

Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση

Ανατριχίλα προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 17χρονης. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση και όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε “ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών”.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη νεκροτομή, αναφέρει το star, ο 20χρονος χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σκοτώσει την Νικολέτα.

Από τη μια, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, με το αριστερό χέρι φέρεται να της πίεζε την μύτη και το κεφάλι, αφήνοντάς της σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της αριστερά. Από την άλλη, με το δεξί του χέρι φέρεται να της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Σημειώνεται ότι στο άψυχο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος έχει πάρει τα πράγματά του από σπίτι, στο οποίο διέμενε και φέρεται να είπε στους συγκατοίκους του ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, διέθετε κλειδιά του διαμερίσματος της οδού Αραχώβης, όπου έμενε η άτυχη Νικολέτα και συχνά έμεναν και μαζί.

Οι Αρχές έχουν στείλει σήμα με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις εξόδους της χώρας, λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη φυγή του.

Μπαλάσκας για δολοφονία στο Περιστέρι: Θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος

Σχετικά με την υπόθεση μίλησε στο MEGA, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος τόνισε πως είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος.

Όπως επισήμανε βάσει εμπειρίας, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνούν τα σύνορα.

«Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του 20χρονου.

Ερωτώμενος για την περίπτωση να έχει κρυφτεί ο ύποπτος, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε πως υπάρχουν δύο ειδών κακοποιοί.

Αυτοί που είναι «πωρωμένοι» και διαπράττουν κακουργήματα τακτικά, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι δεν το συνηθίζουν και θολώνουν, χωρίς να ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ειδικές ομάδες της Αστυνομίας βρίσκονται στο κατόπι του, άρα και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ