Μαίρη Συνατσάκη: Η σχέση με τον Ίαν Στρατή, οι δημόσιες εμφανίσεις και η απόφαση να γίνουν γονείς

 

 

Τους διαδικτυακούς της φίλους ξάφνιασε το μεσημέρι της Κυριακής (31/8) η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας με μία ανάρτηση αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια…», ανέφερε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η γνωριμία τους και η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής γνωρίζονται αρκετό καιρό ωστόσο, ζευγάρι είναι εδώ και ενάμιση χρόνο. Αφού η παρουσιάστρια χώρισε από τον Αιμιλιανό Σταματάκη γύρισε σελίδα στη ζωή της και βρήκε τον έρωτα στα μάτια του τραγουδιστή.

Οι δυο τους ταίριαξαν αμέσως και τότε φούντωσαν και οι φήμες ότι έχουν σχέση. Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη «πρόδωσε» ότι είναι ζευγάρι, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube, στο οποίο μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι. Τότε οι διαδικτυακοί φίλοι της εντόπισαν και έναν δεύτερο γάτο, εκτός από τον δικό της, που έχει από το 2014.

Στα μέσα του καλοκαιριού το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση. Μαζί παρακολούθησαν μία θεατρική παράσταση με τον φωτογραφικό φακό να τους κάνει τσακωτούς.

Στη συνέχεια, η youtuber και ο καλλιτέχνης πραγματοποίησαν τις πρώτες τους κοινές διακοπές στην Ιταλία ενώ οι αναρτήσεις τους στα social media αυξάνονταν μέρα με τη μέρα.

Το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου ήρθε και η επισημοποίηση της σχέσης τους. Λίγο πριν βρεθούν μαζί στη σκηνή για το μιούζικαλ Hair, η Μαίρη Συνατσάκη στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένος της και στη λεζάντα έγραψε:

«Τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι εντάξει – Αλλά το γούστο μου στη μουσική είναι το πρόσωπό σου .. Η καλύτερη χρονιά».

Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά και μπει το 2022, οι δυο τους μετακόμισαν κάτω από την ίδια στέγη και πλέον ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης