Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις και ναρκωτικά στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή       

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να του πέσει στο έδαφος ένας πιστόλι με γεμιστήρα, που περιείχε δύο φυσίγγια των 9 mm.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ακόμη φυσίγγιο, ίδιου διαμετρήματος, πλησίον περιπτέρου στην ίδια περιοχή, ενώ σε έρευνα, που ακολούθησε στην οικία του κατηγορούμενου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το όπλο θα αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύλληψη ημεδαπού άνδρα για βία κατά υπαλλήλων και απειλή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Σελιανίτικα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο και απείλησε τους αστυνομικούς.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση υγειονομιών διατάξεων   

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι είχε διοργανώσει μουσική εκδήλωση, στην οποία αναπαράγονταν μουσική από ορχήστρα με την χρήση ενισχυτή και ηχείων, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων, ενώ παράλληλα δεν κατείχε την σχετική άδεια παράτασης μουσικών οργάνων από αρμόδια αρχή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα και πλαστογραφία

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Αερολιμένα Ακτίου από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου, δύο αλλοδαποί, διότι επιχείρησαν να εξέλθουν από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Γαλλία και επέδειξαν κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία μεταδίδοντας μουσική, που υπερέβαινε τα όρια της μέγιστης επιτρεπόμενης ηχοστάθμης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.