Power Pass: Πότε θα μπουν τα χρήματα στους δικαιούχους

Δηλώσεις Σκυλακάκη

Εάν υπάρχουν σκέψεις να δοθεί νέα παράταση στην υποβολή αιτήσεων για την αναδρομική επιδότηση ρεύματος ύψους 600 ευρώ (Power Pass) για μετά τις 5 Ιουλίου απάντησε o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης. “Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει 1-2 μέρες παράταση. Γενικώς δεν το βλέπω γιατί πρέπει να πάρουν οι άνθρωποι τα χρήματα” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Δεν έχει ληφθεί αυτή τη στιγμή κάποια απόφαση για παράταση, γιατί έχουμε δύο αγαθά: Το ένα είναι εάν είναι και άλλοι που θέλουν να μπουν στο Power Pass για να πάρουν αυτά τα χρήματα. Γιατί υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι επειδή δεν είχαν μεγάλη αύξηση στους λογαριασμούς ρεύματος, μπορεί να πάρουν λίγα χρήματα… Και από την άλλη πλευρά υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που περιμένει αυτά τα χρήματα. Τα χρήματα αυτά για πολλά νοικοκυριά  είναι σημαντικά. Μέχρι 600 ευρώ λαμβάνει ένα νοικοκυριό ” απάντησε ο κ. Σκυλακάκης στο MEGA ενώ την ίδια στιγμή  άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί μια ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή αιτήσεων για το Power Pass.

Πότε θα δοθούν τα χρήματα μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας

Στην συνέχεια ρωτήθηκε πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους του Power Pass μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας για τις αιτήσεις.

“Δεν θα είναι πολλές ημέρες. Δεν θέλω να δεσμευθώ για αυτό, αλλά είναι μερικές ημέρες” απάντησε τονίζοντας ότι τα χρήματα της επιδότησης θα καταβληθούν οπωσδήποτε στους δικαιούχους μέσα στον Ιούλιο.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης