Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Κάτι δεν είναι υγιές σε όλη την ιστορία με την τραπ

 

“Καταπέλτης” ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη όπου και ξέσπασε κατά της τραπ μουσικής!

«Ήταν χρέος μου να υπογράψω την επιστολή σχετικά με τους χειρισμούς του Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη. Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη προσβάλει πολλούς ανθρώπους. Συνάδελφοί μου απαξιώθηκαν με πολλούς τρόπους από τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Χρησιμοποιήθηκαν ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια. Αισθανθήκαμε ότι δικάζονται άλλοι άνθρωποι και όχι ο κατηγορούμενος», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Για τον καβγά μεταξύ Light και Snik, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε: «Με έχει απασχολήσει πολύ το συμβάν αυτό. Δεν είχα ιδέα τι είναι η τραπ μουσική. Είδα κορίτσια 14 ετών να ακούν τραπ κι έπαθα σοκ, όχι απλώς το άκουγαν με ευχαρίστηση, ήταν παθιασμένες. Δεν μπορεί το τραγούδι να υποτιμά τις γυναίκες και να τους αρέσει. Κάτι δεν είναι υγιές σε όλη αυτή την ιστορία με την τραπ».

Κλείνοντας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Έχει ανοίξει η αγορά και γίνονται πολλές δουλειές του εξωτερικού στην Ελλάδα. Όλοι κάνουμε 5-6 οντισιόν για ξένες δουλειές».

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης