Ολυμπιακός: Αυτούς τους τρεις νέους παίκτες θα έχει ο Μαρτίνς κόντρα στην Μακάμπι

 

Η κλήρωση με τη Μακάμπι Χάιφα στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά και έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί… αναγκάζουν τους Πειραιώτες να τρέξουν τις μεταγραφικές υποθέσεις, προς ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι ερυθρόλευκοι, προφανώς, θα ήθελαν να έχουν καλύτερη κλήρωση. Υπήρχαν, άλλωστε, έξι ομάδες που ήταν πιο βατές, πιο εύκολες, σε θεωρητικό επίπεδο πάντα, σε σχέση με τη Μακάμπι Χάιφα. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους όμως, οπότε θα πρέπει να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη για τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν τον Ιούλιο. Δύο παιχνίδια που θα κρίνουν αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει και θα πλησιάσει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή όχι.

Υπενθυμίζουμε, για όσους το έχουν ξεχάσει, ότι πέρυσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πάει… έξαλλος στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη μετά τον αποκλεισμό, λέγοντας προς τους παίκτες και τον προπονητή ότι η οικονομική ζημιά ήταν μεγάλη για την ΠΑΕ, από τη στιγμή που δεν θα είχε τα έσοδα του Champions League. Είναι αυτονόητο, επομένως, ότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να συμβεί και φέτος κάτι τέτοιο. Και επειδή δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται, ήρθε η ώρα για… δράση.

Δεξί μπακ, εξτρέμ, επιθετικός

Και όταν λέμε «δράση» τέτοια εποχή, εννοούμε φυσικά τις μεταγραφές. Αυτές που περιμένουν πώς και πώς τόσο οι οπαδοί όσο και οι προπονητές, δηλαδή ο Πέδρο Μαρτίνς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Πορτογάλος, όπως έχει αναφερθεί κι άλλες φορές, θέλει να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες κινήσεις πριν φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό. Δύσκολο να συμβεί αυτό, να έχουν κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα, αλλά είναι πολύ εφικτό ως βέβαιο το γεγονός ότι θα έχουν ολοκληρωθεί τρεις μεταγραφές.

Αυτό είναι που διαρρέει από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, όπως διαρρέουν και οι θέσεις στις οποίες θα αγωνίζονται αυτοί οι παίκτες: Θα είναι ο δεξιός μπακ, θα είναι ένας εξτρέμ και θα είναι και ένας επιθετικός. Σύμφωνα με όσα λένε στον Ολυμπιακό, η ομάδα θα πάει στα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα έχοντας αποκτήσει τρεις παίκτες για αυτές τις θέσεις. Και το επόμενο βήμα, πλέον, είναι να γίνουν γνωστά και τα ονόματα…

https://www.newsbeast.gr/

Διαβάστε επίσης